En fotokalender er en enkel og rimelig måte å bevare de gode minnene på. Og er det ikke en mye hyggeligere gave enn enda et par sokker?

Du velger ut de bildene du ønsker å bruke, og laster de direkte opp fra din datamaskin. Dermed er det bare å slippe fantasien løs, og utforme din helt unike fotokalender med bilder, tekster, bakgrunner, rammer og illustrasjoner.

Mulighetene er mange med en av våre fotokalendere, og stikkordene er rimelig, enkelt, hyggelig og personlig. I tillegg har vi rask levering. Blir det bedre enn det?

NYHET!

Velg mellom tykkere papir for kun kr 25,- ekstra pr. kalender.

Norgeskalenderen produseres på 120 gram innmat(kalender sidene) og 300 gram omslag, men kalenderen med tykkere papir produseres på 200 gram på innmat (kalender sidene) og 300 gram på omslag.

 • Tema

  En fotokalender kan tilpasses årstider og tema, høytider og merkedager. Det er en hyggelig og personlig gave, som alle har bruk for. Også de som tilsynelatende har alt fra før.

 • Besteforeldre

  I mange år har fotokalender vært en populær julegave til besteforeldre fra barnebarna. Personlige bilder fra opplevelser i året før, gjerne sammen med mottakeren, er jo alltid koselig å få. Samle de i en fotokalender, og se gleden hos bestefar og bestemor når de åpner gaven.

 • Kjæresten

  En fotokalender kan være en morsom og personlig gave til kjæresten, med bilder av deg selv eller av dere sammen. Forventer kjæresten en personlig og gjennomtenkt gave, så kan kanskje en fotokalender du har laget selv, redde deg ut av knipa?

 • Personlige minner

  En fotokalender trenger ikke bare være en gave. Hva med å lage en til deg selv, som du kan ha på kontoret? Kanskje med bilder av høydepunktene fra året før, eller inspirerende bilder som du kan drømme deg litt vekk i?

NB! Lagrings-knappen virker dessverre ikke helt som den skal. Per nå kan du lagre (det er litt knotete) ved å enten:

 1. Når du kommer inn til design-programmet velg hvit/blankt oppsett på alle månedene. Dette finner du i meny under «design». Se gjennom alle sidene før du trykker «save»
 2. Velg 12 eller flere bilder i starten slik at systemet automatisk fyller alle kalender-sidene. Se gjennom alle sidene før du trykker «save»

Vi beklager problemene dette måtte medføre. Utviklerne av systemet jobber med saken..

PRISER FOTOKALENDER

AntallPris
1215
2-5198
6-9171
10-14149
15-19138
20-49132
50+127

Vi innfører fast pris på frakt og omkostninger på Norgeskalenderen. Om du bestiller en eller mange kalendere betaler du kun 120,- i frakt og omkostninger.