Lag minner nå knapp
Lag minner nå knapp

Om Fotofix

Fotofix har eksistert siden tidlig 90-tallet og leverer blant annet den populære Norgeskalenderen, fotokalender, halvårskalender, bedriftskalender, plakater og diverse flotte kort til de ulike begivenhetene.

Fotokalender

Fotofix kan levere flere ulike typer fotokalendere alt etter hvilket design du finner mest tiltalende. Fotokalendere egner seg godt som gave til familie og venner. En gave som gleder 365 dager i året. I tillegg er det mange bedrifter som synes det er kjekt å kunne vise fram bedriften sin gjennom en fotokalender. En fotokalender kan benyttes som intern gave eller den kan gis bort som gave til kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

Norgeskalenderen

Norgeskalenderen er vårt mest populære produkt. 

Vi i Fotofix har produsert Norgeskalenderen siden tidlig 90-tallet. Mange kunder setter stor pris på det enkle men gjentagende designet Norgeskalenderen har, og ser på fotokalenderen som et samleobjekt.

Selve Norgeskalenderen har et enkelt design, med et norgesflagg på forsiden sammen med det aktuelle årstallet. Det er godt med plass til å gjøre egne notater som bursdager, møter, arrangementer osv inni kalenderen. Du velger ut de bildene du ønsker å bruke, og laster de direkte opp fra din datamaskin. Dermed er det bare å slippe fantasien løs og utforme din helt unike fotokalender med bilder, tekster, bakgrunner, rammer og illustrasjoner.

Du kan også velge Fotokalender med egen forside. Fotokalenderen er helt lik Norgeskalenderen, bare her kan du velge forsidebilde selv. En fotokalender kan tilpasses årstider og tema, høytider og merkedager. Det er en hyggelig og personlig gave, som alle har brukt for. Også de som tilsynelatende har alt fra før av.

Halvårskalenderen

Halvårskalenderen er rimelig, enkel å lage og har rask levering. Perfekt som gave til dine nære og kjære, eller til deg selv.

Halvårskalenderen er et nyere produkt vi ønsker å tilby våre kunder. Fotokalenderen er en rimelig og enkel måte å bevare de gode minnene på. Perfekt som gave!

Halvårskalenderen produseres på 300g matt papir, og er dermed lett å notere på. Fotokalenderen er A4 og leveres med hull til oppheng. Slik som med våre andre fotokalendere kan du tilpasse utformingen slik du ønsker. Du velger ut de bildene du ønsker å bruke, og laster de direkte opp fra din datamaskin. Dermed er det bare å slippe fantasien løs og utforme din helt unike halvårskalender.

Fotokalender til bedrift

En fotokalender er en enkel og rimelig måte å profilere bedriften deres på.

Fotokalender til bedrift er en fin giveaway til kunder og ansatte. Fyll kalenderen med flotte bilder fra bedriften og legg inn firmalogo for å tilpasse kalenderen til bedriftens profil.

Selve fotokalenderen har et enkelt design, hvor du kan legge inn valgfritt forsidebilde sammen med firmalogo. Det er godt med plass til å gjøre egne notater som møter, arrangementer osv inni kalenderen. Du velger ut de bildene du ønsker å bruke, og laster de direkte opp fra din datamaskin. Dermed er det bare å slippe fantasien løs og utforme din helt unike fotokalender med bilder, tekster, bakgrunner, rammer og illustrasjoner.

Kort

Fotofix har fotokort til enhver anledning, om det enten er bryllup, dåp, fest eller julehilsen. Alle anledninger er unike, derfor har du mulighet til å skreddersy dine kort akkurat slik du ønsker. Du kan lage ditt eget design, eller velge ett av våre design som er tilpasset de ulike anledningene. Med våre design gir vi deg en idé om hvordan ditt personlige kort kan se ut, men alt er opp til deg. Hvert design gjør det mulig å legge til tekst, cliparts og bilder. Flytt elementene slik du ønsker, endre på bakgrunnsfargen, legg til bilderammer og velg mellom hundrevis av cliparts. Du er sjefen.

Personlige fotokort

Hos fotofix.no finner du personlige fotokort til enhver anledning.

Uansett anledningen  du ønsker å sende ut et kort, vil et fotokort med ett eller flere bilder gjøre susen. Enten du har vært hos fotograf eller tatt bildene selv. Du kan også enkelt legge til tekst, cliparts og bilderammer. Mange av våre ferdige design er tilpasset slik at det også er plass til å kunne skrive inn en hilsen for hånd. Velg det som passer deg best.

Dersom du ikke finner det du trenger blant våre design, kan du velge «Design selv» og lage kortet akkurat slik du ønsker.

Bestilling

Start med å finne fotoproduktet du ønsker å lage i menyen øverst på forsiden eller ved å trykke på et av bildene. Når du har valgt fotoproduktet du ønsker, kommer du automatisk inn i vårt produksjonssystem. Inni produksjonssystemet kan du velge mellom flere uilke design og produkter. Når du har valgt et produkt kommer du til vårt designprogam, og kan nå starte den morsomme delen med å plassere bilder, tekst, cliparts og bilderammer. Her får du også et valg om å «fortsette som anonym bruker», «logge inn» eller «opprett en konto nå».

Du kan hele tiden få se en forhåndsvisning, slik at du kan se om sluttresultatet er slik du ønsker eller ikke. Da trykker du på den grønne knappen nede i høyre hjørne hvor det står «forhåndsvisning» Dersom du har logget inn som registrert bruker er det lurt å lagre underveis.

Så snart du er fornøyd med fotoproduktet, bestiller du så mange eksemplarer du ønsker. Det er også mulig å legge inn rabattkode dersom du har det.

Følg med på vår Facebook side og Instagram for å motta rabattkoder, se gode tilbud, få inspirasjon og være med i konkurranser.

Scanning/digitalisering av papirbilder

Send oss dine papirbilder så ordner vi resten for deg.

Fotokalender

Dersom du ønsker en fotokalender, send oss 12 bilder (evt. flere dersom du ønsker flere bilder per måned). Noter ned på baksiden av hvert bilde hvilken måned bilde skal plasseres på i fotokalenderen. Liggende bilder passer best. Dersom du velger stående bilder anbefaler vi at du har minst 2 bilder per side for å utnytte sidene i fotokalenderen på en best mulig måte.

Kort

Send oss bildene du ønsker på kortet, og noter en forklaring på hvor bildene skal være plassert. Det samme gjelder eventuell tekst. Husk å noter hvilket kort du ønsker fra vår nettbutikk, og gjerne referer til for eksempel: Julekort 03

Scanning/digitalisering av papirbilder koster kr. 12,- pr. bilde. Vi scanner og returnerer bildene sammen med ditt ferdig fotoprodukt.

Fast pris på 120,- i frakt og omkostninger kommer i tillegg.

Referanser

«Hos Fotofix får vi alltid fotokalendere med god kvalitet og de er flinke til å levere raskt»

«Vi har bestilt fotokalendere hos Fotofix i mange år og vi fått alltid levert det vi forventer. Skulle det være noe så har vi alltid opplevd god service og de har vist stor villighet til å finne gode løsninger»

«Jeg synes det er ekstra kjekt å ha en fotokalender med samme design fra mange år tilbake. Norgeskalenderen har hos oss blitt et samleobjekt som er kjekk å bla i. Isteden for en dagbok blir det som en «månedsbilledbok» fra mange år tilbake»