Julekort

Julekort, hva er vel koseligere å få i posten? Vi vet at julestria er et faktum, og at mange dropper eller sender en mail isteden. Vi holder allikevel fortsatt en knapp på det gode gamle julekortet. Vi gjør det bare enklere, rimeligere og bedre.

Hos oss lager du julekort i en fei. Hvem sier du må kle ut barna eller hunden som smånisser for å få det perfekte julekortet? Skal man vente på den rette anledningen til å ta det beste bildet, kan det hende det ikke blir noe av. Hva med å heller velge et morsomt hverdagsbilde eller et fra ferien i sommer? Da trenger du bare å laste det direkte opp fra datamaskinen din. Når det er gjort er det bare å slippe fantasien løs, og utforme årets julekort med nisser, røde hjerter, snømenn eller annet du forbinder med jul. Du kan lage julekortene enkle, vakre, morsomme, overdådige eller klassiske. Mulighetene er mange med vårt redigeringsprogram.

Det er du som bestemmer hvor mye tid du vil legge i utformingen av ditt julekort. Du kan gjøre det enkelt og raskt, med en kort tekst, som allikevel formidler masse julestemning og varme. Eller du kan legge litt mer tid i det. Ved å bruke ulike maler, bakgrunner, farger og cliparts setter du ditt personlige preg på julekortet. Kanskje vil du ha en litt lengre tekst med en liten oppdatering fra året som har gått?

Uansett hvordan du velger å gjøre det, så er vi helt sikre på at du får mange takknemlige mottakere av årets julekort. God jul!