Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Vi håper du finner svaret ditt her

Om du ikke finner et svar, er det bare å kontakte oss

Spørsmål og svar

Vi håper disse svarene vil hjelpe deg

Hvordan kan jeg lagre mitt prosjekt?
Dette er mulig, men systemet krever ett par steg (dette skal bli bedre i vårt nye system som er under utvikling).
For å lagre f. eks. kalenderen anbefaler vi å logge inn/lage bruker.
Systemet «krever» at man har sett gjennom alle sidene i kalenderen (behøver ikke lage alle sidene).
Dersom du f. Eks ikke ønsker å lage siden for desember nå, men ønsker å lage den i en senere anledning må man velge det hvite arket i venstre side av skjermen som ligger under overskriften «design».  Når du da har logget inn/laget bruker + valgt det hvite arket på de sidene du ikke ønsker å lage helt enda + har sett gjennom alle sidene i kalenderen skal det være mulig å lagre og fortsette ved en senere anledning.
Kan man legge inn ikoner / clip arts?

Våre trofaste kunder har tidligere hatt mulighet til å legge inn ikoner/clip arts slik som f. eks juletre, hjerte, ballonger osv. Da vi fikk et nytt system fra vår leverandør er ikke dette tilgjengelig for øyeblikket men det jobbes med å tilby dette i en senere anledning.

Hvor ble prosjektet mitt av?

Dersom du ikke har logget inn/laget bruker før du starter å lage ditt prosjekt, og det skjer noe underveis slik som f.eks problemer med betalingen, vil ditt prosjekt gå tapt. Det er dessverre ingen tryllekunst vi kan gjøre for å finne tilbake ditt prosjekt i et slikt tilfelle… Derfor anbefaler vi å alltid logge inn/lage bruker før du begynner å lage noen av våre fotoprodukter.

Hvordan endre rekkefølge på bildene?

Dersom du f.eks. lager en fotokalender og har lastet inn dine 12 bilder (eller flere), og har kommet «inn i kalenderen» og ser at bildene ligger i feil rekkefølge kan du gjøre følgende: Feil bilde på f. eks januar? Trykk hvor som helst på bildet og du vil få 3 valg. Trykk «velg et annet bilde» og finn det bildet du ønsker å benytte.

Hvordan snur jeg et bilde som er feil vei?

Dersom du lager en kalender og bildet på f.eks januar er feil vei kan du trykke hvor som helst på bildet og du får opp 3 valg. Trykk på rediger bilde, og trykk på en av de runde pilene som kommer opp som nummer 5. og 6. på «menyen» under bildet.

Hvordan kan jeg betale med bankkort?

I handlekurv får du 2 alternativer ang. betaling: Paypal eller Vipps.

Dersom du ønsker å betale med kort trykker du på den som heter «Paypal». Da får du opp valget om å logge deg inn på en paypal-bruker, eller «betal med betalingskort». Trykk på sistnevnte og du vil kunne legge inn betalingsopplysningene dine her.